Nøkkel / Styreenhet

Spesialisttjenester på Mercedes-Benz elektronikk

Nøkkel – speedometer – tenningslås/rattlås – motorstyring – styreenheter

Vår elektronikkavdeling kan hjelpe deg dersom du har problemer eller har spesielle ønsker med fjernkontrollnøkkel, tenningslås/rattlås, speedometer eller motorstyring til Mercedes-Benz. Se i listen under hvilke modeller vi har i vår portefølje. Dette er vår spesialitet og vi har lang erfaring på området.

Vi tilbyr raske reparasjoner og reprogrammeringer. Vi har alltid fokus på å gjøre det billig for våre kunder, selvfølgelig med vanlig garanti i henhold til norsk lovverk. Alt arbeid foregår lokalt hos oss, noe som betyr rask ekspedering.

Vi legger vår ære i at reparasjonen skal ta svært kort tid, ventetid vil eventuelt være forårsaket av tiden forsendelsen vil ta i posten.

Om fjernkontrollnøkkelen fungerer dårlig eller har sluttet å fungere, kan vi reparere den, eventuelt programmere en helt ny eller reprogrammere en brukt. Funksjonaliteten kan også i gitte situasjoner reprogrammeres.

I en akutt krisesituasjon med en låst bil, kombinert med at samtlige nøkler er gått tapt, kan vi også være til hjelp. Bilbergingsselskaper skal ha utstyr for å kunne åpne låste biler uten å skade karosseri, mekanikk og elektronikk. Om bilen da blir transportert til oss, så ordner vi bokstavelig talt resten fra A til Å.. 
Dersom kjøretøyet befinner seg så langt unna at det er uaktuelt å få det transportert til Narvik, så må tenningslås demonteres og sendes til oss.
For med tilgang til en demontert tenningslås fra den aktuelle bilen, kan vi kode nye nøkler og dermed løse problemet. Også dette foregår selvfølgelig i ekspressfart fra vår side. Forutsetningen er at modellen finnes i lista under.

Om instrumentpanelet fusker, kan vi reparere det, eventuelt tilby et reprogrammert brukt. Kostnaden her i forhold til å kjøpe nytt, er unødvendig å gjøre et poeng av.

Mange av instrumentpanelene fra Mercedes-Benz har latente funksjoner. Disse kan vi «vekke til live», eksempelvis AMG sine funksjonaliteter som var lagt inn da instrumentet ble laget, men ikke ble aktivert av forhold relatert til modell/salgspris. Her ligger det mange interessante «sukkerbiter» for Mercedes-entusiaster.

Vår tilnærming til mottak av vrakede kjøretøyer, er å følge en grønn linje. Vår forretningsfilosofi vil alltid være gjenbruk. Det gjelder ikke bare gjenvinning av metaller, plast, gasser og organiske væsker slik det historisk sett har vært, men nå graderer vi opp ett hakk:

Derfor tilbyr vi våre kunder reprogrammerte brukte nøkler, rattlåser/tenningslåser, speedometre og motorstyringer til Mercedes-Benz.

Vi tilbyr også nye og reprogrammerte produkter for svært mange elektroniske innretninger. Gjenbruk er synonymt med vår grønne hverdag. 

Disse modellene fra Mercedes-Benz kan vi programmere nøkler og kode tenningslås/rattlås:

W164 – ML/GL -KLASSE

W166 – ML/GL-KLASSE

W463 –  G- KLASSE

W169 – A-KLASSE

W172 – SLK-KLASSE

W176   A-KLASSE (-2014)

W197 – SLS-KLASSE

W202 – C-KLASSE

W203 – C-KLASSE

W204 – C-KLASSE

W207 – E-KLASSE

W208 – CLK-KLASSE

W209 – CLK-KLASSE

W210 – E-KLASSE

W211 – E-KLASSE

W212 – E-KLASSE (ikke facelift )

W215 – CL-KLASSE

W216 – CL-KLASSE

W218 – CLS-KLASSE

W220 – S-KLASSE

W221 – S-KLASSE

W230 – SL-KLASSE

W246 – B-KLASSE

W251 – R-KLASSE

W639 – Vito/Viano

W906 – Sprinter

Er du usikker på om vi kan ta din bil, send oss en epost med registreringsnummer/chassisnummer til stian@willysverksted.no

Vi kan kode nøkler og kopiere/styrenheter til mange andre biler enn Mercedes også. Send oss bilde av din nøkkel/styreenhet og info om bil. Kansje kan vi hjelpe deg.